Aquest Nadal, patina sobre gel a Barcelona, amb BusGarraf

Spread the love

Encara que Barcelona no sigui, precisament, la ciutat del fred i de la neu, per Nadal, es pot patinar sobre gel! En diversos punts de la ciutat, pots trobar magnífiques pistes de gel, per la quals lliscar-te, sol o en companyia, i gaudir d’una increïble tarda amb la veritable essència nadalenca.

Descobreix les pistes de gel de Barcelona

En diferents punts de la ciutat, acompanyades de llums i adornaments de Nadal, es troben les pistes de gel. Es troben obertes a tothom, ja sigui principiant, expert, nen o adult.  

Entre les més recomanades es troben les dos següents:  

  • El Recinte modernista de Sant Pau. Aquest espai estrena la seva pista de gel aquest Nadal, per primera vegada. A més de la possibilitat de patinar, ens ofereix un espectacle de llums increïble.  
  • La Maquinista. Des de fa ja uns anys, el centre comercial més gran de Catalunya munta la seva pròpia pista de gel. Envoltada de botigues, és una de les pistes més populars de Barcelona. Pots aprofitar per patinar i prendre’t un respir en el mateix espai.  

Viatja amb comoditat, amb BusGarraf

Si et planteges anar a una de les pistes de gel de la Ciutat Comtal, aprofita els serveis de BusGarraf per arribar d’una forma còmoda i sostenible. Les nostres línies e.14, e.15.1, 15.2, e.16 i Vilanova Park – Vilanova i la Geltrú – Barcelona et portaran, directament, al cor de Barcelona.  

A més, pots allargar el dia en la capital, ja que tens a la teva disposició el servei d’autobús nocturn de Barcelona, perquè puguis tornar a casa, de manera relaxada. 

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més