Festes del Barri de Cases Noves Sitges 2023

Spread the love

Si t’encanta la cultura, les festes locals i la diversió, no pots perdre’t les Festes del Barri de Cases Noves Sitges 2023 que se celebren el 8 i 9 de juliol. Enguany, el barri es vesteix de colors i alegria per a festejar com a sol Sitges sap fer-ho, en gran!

El servei de BusGarraf

No importa si vius a Sitges, en una altra població o si ets un turista amb ganes de viure una autèntica festa local, BusGarraf és la teva millor opció per a desplaçar-te. Comptem amb una flota moderna i complim amb totes les disposicions vigents per a garantir un servei de qualitat. Els nostres autobusos són còmodes, segurs i estan a la teva disposició per a portar-te a aquest esdeveniment.

Bus Sitges té la missió de fer-te sentir còmode i de portar-te als teus destins favorits sense preocupacions. I si la festa s’allarga fins a altes hores de la nit, no et preocupis! Tenim la solució: nuestro bus nocturn Sitges et permetrà gaudir de les festivitats fins a l’últim minut.

Les Festes del Barri de Cases Noves Sitges 2023

Les Festes del Barri de Cases Noves són una veritable mostra de la vitalitat i l’alegria que caracteritzen a Sitges. El barri s’omple de música, danses tradicionals, menjar deliciós i, sobretot, un ambient festiu que contagia a tots els assistents.

A què estàs esperant? Apunta aquesta data en el teu calendari, el 8 i 9 de juliol i planeja la teva visita a Sitges con BusGarraf, el teu transport de confiança. Les Festes del Barri de Cases Noves Sitges 2023 t’esperen per a oferir-te una experiència inoblidable.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més