Avui et portem al Mercat setmanal de Cunit

Spread the love

Cada setmana, Cunit es transforma per albergar un dels esdeveniments més esperats per locals i visitants: el seu emblemàtic mercat ambulant setmanal. Un lloc on la tradició, la cultura i les millors ofertes es troben en un mateix espai.

Arriba amb comoditat, amb BusGarraf

Vols viure l’experiència del mercat ambulant sense preocupar-te per com arribar? BusGarraf és la teva solució, amb la nostra línia Camils-Vilanova-Cubelles-Cunit. Deixa’t portar pel nostre servei còmode i segur.

Un recorregut pel mercat ambulant de Cunit

A primera vista, el mercat ambulant de Cunit sembla un acolorit laberint de parades. Aquí pots trobar des de fruites i verdures fresques, passant per roba de temporada, fins a curiositats que no imaginaries. No sols és una oportunitat per comprar, sinó també per submergir-se en la vida i tradició local, amb les més de 85 paradetes de venda.

L’encant de Cunit, a cada parada

El que fa especial al mercat ambulant setmanal de Cunit no són només els seus productes, sinó la gent que hi ha al darrere de cada parada. Escoltar les seves històries, aprendre sobre la procedència de cada article i descobrir secrets locals són només algunes de les experiències que pots viure aquí.

Així que, la propera vegada que pensis en una escapada cultural, plena de tradició i bons productes, el Mercat ambulant setmanal de Cunit i BusGarraf han d’estar a la teva llista. Ens veiem al mercat ambulant!

busgarraf

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més