Avui et portem al Mercat setmanal de Cunit

Spread the love

Cada setmana, Cunit es transforma per albergar un dels esdeveniments més esperats per locals i visitants: el seu emblemàtic mercat ambulant setmanal. Un lloc on la tradició, la cultura i les millors ofertes es troben en un mateix espai.

Arriba amb comoditat, amb BusGarraf

Vols viure l’experiència del mercat ambulant sense preocupar-te per com arribar? BusGarraf és la teva solució, amb la nostra línia Camils-Vilanova-Cubelles-Cunit. Deixa’t portar pel nostre servei còmode i segur.

Un recorregut pel mercat ambulant de Cunit

A primera vista, el mercat ambulant de Cunit sembla un acolorit laberint de parades. Aquí pots trobar des de fruites i verdures fresques, passant per roba de temporada, fins a curiositats que no imaginaries. No sols és una oportunitat per comprar, sinó també per submergir-se en la vida i tradició local, amb les més de 85 paradetes de venda.

L’encant de Cunit, a cada parada

El que fa especial al mercat ambulant setmanal de Cunit no són només els seus productes, sinó la gent que hi ha al darrere de cada parada. Escoltar les seves històries, aprendre sobre la procedència de cada article i descobrir secrets locals són només algunes de les experiències que pots viure aquí.

Així que, la propera vegada que pensis en una escapada cultural, plena de tradició i bons productes, el Mercat ambulant setmanal de Cunit i BusGarraf han d’estar a la teva llista. Ens veiem al mercat ambulant!

busgarraf

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més