L’alternativa ecològica per a anar a Barcelona

Spread the love

Sabies que BusGarraf és una de les alternatives més ecològiques que existeixen per a anar fins a Barcelona? Gràcies a la nostra agència d’autobusos, podem passejar per la Ciutat Comtal, així com arribar fins a localitats i ciutats pròximes, ja que té bastants connexions repartides pels voltants. 

Viatge sostenible amb BusGarraf 

Avui dia, comprovem que anar als llocs amb autobús és una opció perfecta, sobretot en termes de sostenibilitat, pel fet que aquests vehicles usen combustibles més eficients. Igualment, si optem per aquesta alternativa, farem servir menys el cotxe i hi haurà menys contaminació. 

No sols és una forma més econòmica de viatjar, sinó que a més aquests vehicles mostren el seu compromís amb la naturalesa en estar propulsats per un combustible més sostenible. Si a això li afegim que tenim rutes per a arribar on volem, aquesta opció guanya molt més pes. 

Tal com es detalla en confebus (Confederació de Transport amb autobús), l’autobús és una de les maneres de transport menys contaminants, perquè genera 3,7 vegades menys emissions que l’avió, 5,5 vegades menys que l’automòbil i un 13% menys que el tren (vegeu article complet

És més, podem arribar fins al Centre de Barcelona o bé anar i tornar fins a Vilanova i la Geltrú en el mateix dia per qüestions laborals. Així mateix, aquests autobusos tenen diverses parades a Barcelona, situades al llarg de Gran Via de les Corts Catalans o en l’Avinguda Diagonal, llocs d’àmbit laboral i d’oci turístic. 

En resum, les nostres rutes de BusGarraf permeten que puguem moure’ns per Barcelona d’una forma senzilla. A més, estarem utilitzant un mitjà de transport sostenible, contribuint així a la conservació del nostre planeta. 

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més