L’alternativa ecològica per a anar a Barcelona

Spread the love

Sabies que BusGarraf és una de les alternatives més ecològiques que existeixen per a anar fins a Barcelona? Gràcies a la nostra agència d’autobusos, podem passejar per la Ciutat Comtal, així com arribar fins a localitats i ciutats pròximes, ja que té bastants connexions repartides pels voltants. 

Viatge sostenible amb BusGarraf 

Avui dia, comprovem que anar als llocs amb autobús és una opció perfecta, sobretot en termes de sostenibilitat, pel fet que aquests vehicles usen combustibles més eficients. Igualment, si optem per aquesta alternativa, farem servir menys el cotxe i hi haurà menys contaminació. 

No sols és una forma més econòmica de viatjar, sinó que a més aquests vehicles mostren el seu compromís amb la naturalesa en estar propulsats per un combustible més sostenible. Si a això li afegim que tenim rutes per a arribar on volem, aquesta opció guanya molt més pes. 

Tal com es detalla en confebus (Confederació de Transport amb autobús), l’autobús és una de les maneres de transport menys contaminants, perquè genera 3,7 vegades menys emissions que l’avió, 5,5 vegades menys que l’automòbil i un 13% menys que el tren (vegeu article complet

És més, podem arribar fins al Centre de Barcelona o bé anar i tornar fins a Vilanova i la Geltrú en el mateix dia per qüestions laborals. Així mateix, aquests autobusos tenen diverses parades a Barcelona, situades al llarg de Gran Via de les Corts Catalans o en l’Avinguda Diagonal, llocs d’àmbit laboral i d’oci turístic. 

En resum, les nostres rutes de BusGarraf permeten que puguem moure’ns per Barcelona d’una forma senzilla. A més, estarem utilitzant un mitjà de transport sostenible, contribuint així a la conservació del nostre planeta. 

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més