Arriba a la Festa Major de Sants a Barcelona, amb BusGarraf

Spread the love

Des del 19 fins al 27 d’agost, la Festa Major de Sants, a Barcelona, es vesteix de colors, tradicions i música per celebrar el seu famós festeig. Arribar a aquest impressionant esdeveniment ja no serà un problema, gràcies a BusGarraf. Deixa’t portar, nosaltres conduïm per tu.

Gaudeix, al màxim, de les festivitats, sense preocupar-te pel transport. Amb el bus Barcelona Vilanova, podràs traslladar-te, de manera còmoda i segura, des de qualsevol punt de Vilanova i la Geltrú, fins al cor de les festivitats, a Barcelona. Només has de revisar els horaris i les rutes disponibles, al nostre web.

A més, comptem amb el bus e15.2, que ofereix una ruta àmplia i còmoda per als habitants i visitants que volen formar part de les festivitats. La Festa Major de Sants és una de les més esperades de l’any, així que no et perdis l’oportunitat de formar part d’aquest gran esdeveniment.

Descarrega aquí la nostra ruta.

I si planeges quedar-te fins a altes hores de la nit, no et preocupis! Comptem amb el servei de bus nocturn Barcelona, que et garanteix un viatge segur de tornada a casa, després de gaudir de la festa.

Amb BusGarraf, arribar a la Festa Major de Sants a Barcelona és més fàcil. Complim amb totes les disposicions vigents, per oferir un servei de qualitat i de màxima seguretat als nostres passatgers. T’esperem a bord!

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més