Arriba a la Festa Major de Sants a Barcelona, amb BusGarraf

Spread the love

Des del 19 fins al 27 d’agost, la Festa Major de Sants, a Barcelona, es vesteix de colors, tradicions i música per celebrar el seu famós festeig. Arribar a aquest impressionant esdeveniment ja no serà un problema, gràcies a BusGarraf. Deixa’t portar, nosaltres conduïm per tu.

Gaudeix, al màxim, de les festivitats, sense preocupar-te pel transport. Amb el bus Barcelona Vilanova, podràs traslladar-te, de manera còmoda i segura, des de qualsevol punt de Vilanova i la Geltrú, fins al cor de les festivitats, a Barcelona. Només has de revisar els horaris i les rutes disponibles, al nostre web.

A més, comptem amb el bus e15.2, que ofereix una ruta àmplia i còmoda per als habitants i visitants que volen formar part de les festivitats. La Festa Major de Sants és una de les més esperades de l’any, així que no et perdis l’oportunitat de formar part d’aquest gran esdeveniment.

Descarrega aquí la nostra ruta.

I si planeges quedar-te fins a altes hores de la nit, no et preocupis! Comptem amb el servei de bus nocturn Barcelona, que et garanteix un viatge segur de tornada a casa, després de gaudir de la festa.

Amb BusGarraf, arribar a la Festa Major de Sants a Barcelona és més fàcil. Complim amb totes les disposicions vigents, per oferir un servei de qualitat i de màxima seguretat als nostres passatgers. T’esperem a bord!

bus e15.2

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més