Arriba al concert de Manolo García, a Tarragona, amb BusGarraf

Spread the love

El cantautor i compositor espanyol, Manolo García, arriba a Tarragona, aquest proper dijous, 23 de novembre, per presentar la seva Gira de Teatros 2023. El concert se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de la ciutat tarragonina i es preveu que sigui tot un èxit. 

Manolo García presenta el seu àlbum doble

Aquesta nova gira del cantant té com a objectiu donar a conèixer el seu nou doble àlbum ‘Mi vida en Marte’ i ‘Desatinos Desplumados’, que aposta per un estil pop-rock renovat, que inclou un total de 27 nous temes. Es tracta del vuitè àlbum del cantant, en solitari. 

Cal recordar que Manolo García va començar la seva carrera musical al 1980, amb el grup Los Rápidos; i, posteriorment, va crear Los Burros. Un dels fets més rellevants de la seva trajectòria va ser la seva participació al duo El Último de la Fila, des de 1984, el qual va ser dissolt, al 1998. A partir d’aquell moment, s’ha dedicat a la música en solitari, aconseguint una trentena de Discos de Platí. 

Com arribar al concert

Perquè puguis gaudir d’aquest gran concert de Manolo García, BusGarraf et porta fins a Tarragona, gràcies a la seva línia Vilanova i la Geltrú – Tarragona, amb horaris freqüents perquè puguis arribar, de forma còmoda i ràpida, al teu destí.

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més