Arriba al Festival Sónar 2023 amb BusGarraf

Spread the love

El 15, 16 i 17 de juny es celebrarà una nova edició del Sónar Barcelona, el reconegut Festival Internacional de Música, Creativitat i Tecnologia i, per si no fos prou, BusGarraf serà el teu aliat per a desplaçar-te amb seguretat de principi a fi.

Com tots els anys, aquest important esdeveniment compta amb dos segments: el Sónar de Dia, que es desenvolupa a la Fira Montjuïc i el Sónar de Nit, amb base a la Fira Gran Via 2 de L’Hospitalet de Llobregat.

I tenim bones notícies! A totes dues seus pots arribar amb el bus Barcelona Vilanova.

Arriba al Sónar de Dia amb el bus e15.1

Si ja tens la teva entrada per a viure el Sónar de Dia a la Fira Montjuïc, has de saber que la línia e15.1 et deixarà a Plaça Espanya, a pocs passos de l’entrada principal. Disposem de serveis des de les 06:35h fins a les 23:05h perquè puguis, amb antelació, organitzar el teu viatge.

El bus nocturn Barcelona et porta al Sónar de Nit

A la Fira Gran Via 2, de l’Hospitalet de Llobregat, pots arribar amb el nostre bus nocturn Barcelona, que el seu recorregut és durant tota la matinada entre el centre (Gran Via 588 i Plaza España) cap a Vilafranca del Penedès.

Gaudeix del Festival Sónar 2023 amb BusGarraf

Relaxa’t i gaudeix del Sónar 2023, nosaltres ens encarreguem de portar-te de manera ràpida, segura i còmoda, oferint un servei de qualitat que compleix amb totes les normatives vigents. Aquí et deixem el nostre horari. No esperis més!

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més