Arriba fins al Vendrell, de la mà de BusGarraf

Spread the love

Capital de la comarca del Baix Penedès, El Vendrell és una localitat que es troba al nord-est de la Costa Daurada, on podràs gaudir d’una jornada plena de plans culturals, socials i lúdics, per compartir amb els teus éssers estimats, alhora que gaudeixes de la gastronomia i enologia local. 

Coneix el seu entorn natural i el patrimoni històric

Al llarg de tot l’any, disposa d’una oferta turística molt completa, des d’activitats per conèixer les àrees naturals del seu entorn, com, per exemple, les seves platges i l’estany, fins a iniciatives saludables i culturals, visitant els diferents museus i rutes. 

Un dels seus principals atractius turístics és el litoral, format per tres nuclis diferents: Sant Salvador, Comarruga i el Francàs. Encara que tampoc no et pots perdre el Museu de Pau Casals, on coneixeràs tot sobre aquest gran músic. Aquesta exposició li rendeix homenatge, ja que va néixer a aquesta localitat.

BusGarraf us porta fins al Vendrell

Has de tenir en compte que amb els diferents autobusos de BusGarraf et pots desplaçar, amb seguretat i confort, fins a aquesta localitat de la Costa Daurada, des de municipis com Vilanova i la Geltrú, Valls i Calafell. Tens a la teva disposició la línia de Vilanova – El Vendrell i la línia de Valls – El Vendrell – Calafell.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més