Arriba fins al Vendrell, de la mà de BusGarraf

Spread the love

Capital de la comarca del Baix Penedès, El Vendrell és una localitat que es troba al nord-est de la Costa Daurada, on podràs gaudir d’una jornada plena de plans culturals, socials i lúdics, per compartir amb els teus éssers estimats, alhora que gaudeixes de la gastronomia i enologia local. 

Coneix el seu entorn natural i el patrimoni històric

Al llarg de tot l’any, disposa d’una oferta turística molt completa, des d’activitats per conèixer les àrees naturals del seu entorn, com, per exemple, les seves platges i l’estany, fins a iniciatives saludables i culturals, visitant els diferents museus i rutes. 

Un dels seus principals atractius turístics és el litoral, format per tres nuclis diferents: Sant Salvador, Comarruga i el Francàs. Encara que tampoc no et pots perdre el Museu de Pau Casals, on coneixeràs tot sobre aquest gran músic. Aquesta exposició li rendeix homenatge, ja que va néixer a aquesta localitat.

BusGarraf us porta fins al Vendrell

Has de tenir en compte que amb els diferents autobusos de BusGarraf et pots desplaçar, amb seguretat i confort, fins a aquesta localitat de la Costa Daurada, des de municipis com Vilanova i la Geltrú, Valls i Calafell. Tens a la teva disposició la línia de Vilanova – El Vendrell i la línia de Valls – El Vendrell – Calafell.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més