Mercat ambulant dels dimecres a Valls amb BusGarraf

Spread the love

El mercat ambulant dels dimecres és una de les parades ideals si tens pensat visitar Valls, un encantador poble de Tarragona, capital de la comarca de l’Alt Camp i llar de tradicions ancestrals que perduren en l’actualitat. Pots arribar fins allí còmodament gràcies al servei de qualitat que ofereix BusGarraf.

A Valls tens varies opcions per a gaudir, i una d’elles és l’emblemàtic mercat ambulant dels dimecres. Allí trobaràs tots els productes frescos que t’imaginis des de mitjana demà i fins a passat el migdia. Si tens pensat visitar-lo, llavors revisa les opcions que BusGarraf té a la teva disposició.

Arriba al mercat ambulant dels dimecres amb BusGarraf

Per a arribar al centre històric, on es conjuminen els principals mercats de la localitat, pots aprofitar l’amplitud d’horaris que ofereix la línia de bus que recorre les localitats de Valls, El Vendrell i Calafell.

Horaris línia Valls-El Vendrell-Calafell

Si vols dedicar-li el dia complet a fer turisme a la ciutat, pots arribar al centre poc abans de les nou del matí en el servei de bus a Valls que surt des de Calafell a les 07:15h. L’últim bus surt des de Valls a les 19:20h.

Conclusió

Gaudeix d’una jornada inoblidable en aquest poble de contes al qual pots arribar amb els autobusos confortables i segurs queformen la flota de BusGarraf.

Deixa’t portar, nosaltres conduïm per tu!

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més