Mercat ambulant dels dimecres a Valls amb BusGarraf

Spread the love

El mercat ambulant dels dimecres és una de les parades ideals si tens pensat visitar Valls, un encantador poble de Tarragona, capital de la comarca de l’Alt Camp i llar de tradicions ancestrals que perduren en l’actualitat. Pots arribar fins allí còmodament gràcies al servei de qualitat que ofereix BusGarraf.

A Valls tens varies opcions per a gaudir, i una d’elles és l’emblemàtic mercat ambulant dels dimecres. Allí trobaràs tots els productes frescos que t’imaginis des de mitjana demà i fins a passat el migdia. Si tens pensat visitar-lo, llavors revisa les opcions que BusGarraf té a la teva disposició.

Arriba al mercat ambulant dels dimecres amb BusGarraf

Per a arribar al centre històric, on es conjuminen els principals mercats de la localitat, pots aprofitar l’amplitud d’horaris que ofereix la línia de bus que recorre les localitats de Valls, El Vendrell i Calafell.

Horaris línia Valls-El Vendrell-Calafell

Si vols dedicar-li el dia complet a fer turisme a la ciutat, pots arribar al centre poc abans de les nou del matí en el servei de bus a Valls que surt des de Calafell a les 07:15h. L’últim bus surt des de Valls a les 19:20h.

Conclusió

Gaudeix d’una jornada inoblidable en aquest poble de contes al qual pots arribar amb els autobusos confortables i segurs queformen la flota de BusGarraf.

Deixa’t portar, nosaltres conduïm per tu!

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més