Mercat ambulant setmanal dels divendres a Segur de Calafell

Spread the love

Tots els divendres, de 09:00h a 14:00h, el carrer Baixador es transforma per complet en ple cor de Destral de Calafell: el mercat ambulant setmanal atreu a milers de persones que s’acosten per a passejar i aprofitar les ofertes i la diversitat de productes. La bona notícia és que amb BusGarraf tens el viatge garantit.

Aquesta important fira a mig camí entre Tarragona i Barcelona és una bona ocasió per a gaudir d’un dia de compres a la ciutat costanera de Destral de Calafell. Tu només has de preocupar-te per pensar en què comprar, ja que BusGarraf s’encarrega de portar-te fins al mercat ambulant des de qualsevol punt de la regió.

Bus El Vendrell

La millor alternativa per a arribar a pocs passos del mercat és agafar el bus al Vendrell, un servei que connecta aquest poble amb Vilanova i la Geltrú, passant per Cubelles, Cunit, Destral de Calafell i Calafell..

Horaris de BusGarraf

Si vols arribar a Destral de Calafell sobre l’hora d’obertura, llavors hauries d’agafar el servei de bus de les 08:40h a la plaça Eduard Maristany, a Vilanova, o a la mateixa hora a l’estació d’autobusos del Vendrell. Tots dos et deixaran a les 09:05h en el centre de Destral.

Conclusió

BusGarraf, a més d’oferir un servei de qualitat amb autobusos completament equipats i moderns, posa a disposició una àmplia varietat d’horaris. Així, estaràs cobert des de les 06:10h fins a les 21:40h.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més