Mercat ambulant setmanal dels divendres a Segur de Calafell

Spread the love

Tots els divendres, de 09:00h a 14:00h, el carrer Baixador es transforma per complet en ple cor de Destral de Calafell: el mercat ambulant setmanal atreu a milers de persones que s’acosten per a passejar i aprofitar les ofertes i la diversitat de productes. La bona notícia és que amb BusGarraf tens el viatge garantit.

Aquesta important fira a mig camí entre Tarragona i Barcelona és una bona ocasió per a gaudir d’un dia de compres a la ciutat costanera de Destral de Calafell. Tu només has de preocupar-te per pensar en què comprar, ja que BusGarraf s’encarrega de portar-te fins al mercat ambulant des de qualsevol punt de la regió.

Bus El Vendrell

La millor alternativa per a arribar a pocs passos del mercat és agafar el bus al Vendrell, un servei que connecta aquest poble amb Vilanova i la Geltrú, passant per Cubelles, Cunit, Destral de Calafell i Calafell..

Horaris de BusGarraf

Si vols arribar a Destral de Calafell sobre l’hora d’obertura, llavors hauries d’agafar el servei de bus de les 08:40h a la plaça Eduard Maristany, a Vilanova, o a la mateixa hora a l’estació d’autobusos del Vendrell. Tots dos et deixaran a les 09:05h en el centre de Destral.

Conclusió

BusGarraf, a més d’oferir un servei de qualitat amb autobusos completament equipats i moderns, posa a disposició una àmplia varietat d’horaris. Així, estaràs cobert des de les 06:10h fins a les 21:40h.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més