Mercat ambulant setmanal dels divendres a Segur de Calafell

Spread the love

Tots els divendres, de 09:00h a 14:00h, el carrer Baixador es transforma per complet en ple cor de Destral de Calafell: el mercat ambulant setmanal atreu a milers de persones que s’acosten per a passejar i aprofitar les ofertes i la diversitat de productes. La bona notícia és que amb BusGarraf tens el viatge garantit.

Aquesta important fira a mig camí entre Tarragona i Barcelona és una bona ocasió per a gaudir d’un dia de compres a la ciutat costanera de Destral de Calafell. Tu només has de preocupar-te per pensar en què comprar, ja que BusGarraf s’encarrega de portar-te fins al mercat ambulant des de qualsevol punt de la regió.

Bus El Vendrell

La millor alternativa per a arribar a pocs passos del mercat és agafar el bus al Vendrell, un servei que connecta aquest poble amb Vilanova i la Geltrú, passant per Cubelles, Cunit, Destral de Calafell i Calafell..

Horaris de BusGarraf

Si vols arribar a Destral de Calafell sobre l’hora d’obertura, llavors hauries d’agafar el servei de bus de les 08:40h a la plaça Eduard Maristany, a Vilanova, o a la mateixa hora a l’estació d’autobusos del Vendrell. Tots dos et deixaran a les 09:05h en el centre de Destral.

Conclusió

BusGarraf, a més d’oferir un servei de qualitat amb autobusos completament equipats i moderns, posa a disposició una àmplia varietat d’horaris. Així, estaràs cobert des de les 06:10h fins a les 21:40h.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més