No et perdis el Corpus de Sitges

Spread the love

El Corpus de Sitges, declarat Festa Patrimonial d’Interès Nacional, és una joia cultural en el calendari festiu català. La localitat, a la primavera, es converteix en un llenç de colors i devoció durant aquesta celebració tan emblemàtica. Desplaça’t fins a la ciutat, amb autobús, amb els serveis de BusGarraf.

Submergeix-te en el tradicional Corpus de Sitges

El Corpus de Sitges, que té lloc entre el 30 de maig i el 9 de juny, és un esdeveniment arrelat en la història local des de 1358. Els seus principals atractius són les tradicionals catifes de flors i, per descomptat, la processó del Corpus. Els veïns són els encarregats d’elaborar les magnífiques catifes, principalment amb pètals de clavells, en els principals carrers del municipi, per on, finalment, passarà la processó.

A més de les catifes, la festivitat inclou l’Exposició de Clavells, la Mostra de Bonsais i el Concurs d’Ornamentació Floral de Façanes i Balcons.

BusGarraf et porta!

Pots viatjar, còmodament, fins a Sitges amb els serveis de transport de BusGarraf. Coneix els horaris de les línies regulars Sitges – Barcelona i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitgeen la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més