No et perdis el Cós Blanc de Calafell, amb BusGarraf

Spread the love

El municipi pertanyent a la província de Tarragona, Calafell, celebrarà la 2a edició del seu propi Cós Blanc, festivitat similar a la que es realitza a Salou. En aquest esdeveniment, els protagonistes són la música i les comparses, però, sobretot, el confeti. Amb BusGarraf pots arribar, còmodament, a la localitat de Calafell.

Doble festeig de Carnestoltes en Calafell

Calafell, a més de les tres rues de Carnaval, que realitza en els diferents nuclis de la localitat, també, per segon any consecutiu, organitza el Cós Blanc.

La rua començarà el dissabte, 17 de febrer, a les 19 h, al carrer Monturiol, seguint pel Passeig Marítim de St. Joan de Déu, pujant pel carrer Rambla de la Costa Daurada i acabant en l’avinguda Mossèn Jaume Soler. Les carrosses donaran dues voltes en aquest recorregut i, en l’última, es desviaran cap a la carretera Estació, on es donarà per finalitzada aquesta celebració.

BusGarraf et porta al Cós Blanc

BusGarraf posa a la teva disposició les línies regulars de Vilanova i la Geltrú – Tarragona, Vilanova i la Geltrú – El Vendrell i Valls – El Vendrell – Calafell, perquè puguis arribar, còmodament, a Calafell. Pots consultar els horaris en www.busgarraf.cat.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més