No et perdis el Cós Blanc de Calafell, amb BusGarraf

Spread the love

El municipi pertanyent a la província de Tarragona, Calafell, celebrarà la 2a edició del seu propi Cós Blanc, festivitat similar a la que es realitza a Salou. En aquest esdeveniment, els protagonistes són la música i les comparses, però, sobretot, el confeti. Amb BusGarraf pots arribar, còmodament, a la localitat de Calafell.

Doble festeig de Carnestoltes en Calafell

Calafell, a més de les tres rues de Carnaval, que realitza en els diferents nuclis de la localitat, també, per segon any consecutiu, organitza el Cós Blanc.

La rua començarà el dissabte, 17 de febrer, a les 19 h, al carrer Monturiol, seguint pel Passeig Marítim de St. Joan de Déu, pujant pel carrer Rambla de la Costa Daurada i acabant en l’avinguda Mossèn Jaume Soler. Les carrosses donaran dues voltes en aquest recorregut i, en l’última, es desviaran cap a la carretera Estació, on es donarà per finalitzada aquesta celebració.

BusGarraf et porta al Cós Blanc

BusGarraf posa a la teva disposició les línies regulars de Vilanova i la Geltrú – Tarragona, Vilanova i la Geltrú – El Vendrell i Valls – El Vendrell – Calafell, perquè puguis arribar, còmodament, a Calafell. Pots consultar els horaris en www.busgarraf.cat.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més