Nova web BusGarraf, una web per a tothom!

Spread the love

Vens de vacances?, deixa’t portar!, nosaltres conduïm per tu. Coneix BusGarraf, el teu transport públic.

BusGarraf, el teu transport de confiança

Estàs buscant transport públic des de l’Aeroport de Barcelona cap a Sitges o un bus cap a Barcelona des de Vilanova? Vols recórrer el centre de la ciutat de Tarragona o Barcelona, sense problemes d’aparcament i per un preu molt assequible? BusGarraf, és el teu transport.

Les nostres rutes van del centre de Barcelona, Bellvitge o Aeroport fins a Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, població en la qual pot enllaçar amb les nostres rutes cap a Cubelles, Cunit, Destral de Calafell, Calafell, El Vendrell i Tarragona. BusGarraf el teu transport.

A BusGarraf tens 10 rutes diferents amb parades en els principals punts estratègics de la ciutat perquè la seva mobilitat sigui més senzilla i còmoda, amb preus populars que varien segons el recorregut. Ja saps, si vols traslladar-te sense problemes a Barcelona, coneix BusGarraf. És la teva xarxa de transport públic des d’ara i per sempre. Compte amb nosaltres i gaudeix d’una de les ciutats més boniques del Mediterrani!

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més