Oblida’t de conduir i gaudeix de la revetlla de Sant Joan

Spread the love

Sempre és un bon moment per a celebrar i les Revetlles de Sant Joan són l’ocasió ideal per a gaudir, amb amics o família, de la nit més curta de l’any. Per aquest motiu, no condueixis i deixa’t portar per BusGarraf en autobusos de la més alta qualitat, confort i seguretat.

Amb un menú de propostes, festes i celebracions tan variat, Sitges es posiciona com una de les millors alternatives per a viure al màxim aquesta festivitat tan especial. El millor de tot és que pots anar i tornar quan ho desitgis en els diferents horaris i serveis que tenim a disposició, destacant-se el bus nocturn Barcelona.

Bus Sitges

L’opció més convenient per a gaudir de la Revetlla de Sant Joan és agafar la línia e.16, que connecta Les Roquetes i Barcelona, passant per Sitges.

A Sitges tens parades a Rocamar, Càmping Sitges, La Masia, Avinguda Sofía i Ca Rober. Els autobusos a Sitges comencen el seu recorregut des de les 05:25h fins a les 21:45h.

Consulta les nostres parades i horaris aquí.

Bus nocturn Barcelona

Per a gaudir la nit amb els amics i sense pensar en conduir, aprofita el bus nocturn Barcelona i torna a casa amb la major tranquil·litat i comoditat.

A la matinada del dissabte 24 de juny pots agafar el bus Sitges en la parada Oasi per a anar en direcció a Vilafranca del Penedès o cap a Barcelona.

Consulta les nostres parades i horaris aquí.

Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan

La millor decisió en nits de festa és deixar el vehicle aparcat, relaxar-se i confiar en BusGarraf, el teu transport.

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més