Oblida’t de conduir i gaudeix de la revetlla de Sant Joan

Spread the love

Sempre és un bon moment per a celebrar i les Revetlles de Sant Joan són l’ocasió ideal per a gaudir, amb amics o família, de la nit més curta de l’any. Per aquest motiu, no condueixis i deixa’t portar per BusGarraf en autobusos de la més alta qualitat, confort i seguretat.

Amb un menú de propostes, festes i celebracions tan variat, Sitges es posiciona com una de les millors alternatives per a viure al màxim aquesta festivitat tan especial. El millor de tot és que pots anar i tornar quan ho desitgis en els diferents horaris i serveis que tenim a disposició, destacant-se el bus nocturn Barcelona.

Bus Sitges

L’opció més convenient per a gaudir de la Revetlla de Sant Joan és agafar la línia e.16, que connecta Les Roquetes i Barcelona, passant per Sitges.

A Sitges tens parades a Rocamar, Càmping Sitges, La Masia, Avinguda Sofía i Ca Rober. Els autobusos a Sitges comencen el seu recorregut des de les 05:25h fins a les 21:45h.

Consulta les nostres parades i horaris aquí.

Bus nocturn Barcelona

Per a gaudir la nit amb els amics i sense pensar en conduir, aprofita el bus nocturn Barcelona i torna a casa amb la major tranquil·litat i comoditat.

A la matinada del dissabte 24 de juny pots agafar el bus Sitges en la parada Oasi per a anar en direcció a Vilafranca del Penedès o cap a Barcelona.

Consulta les nostres parades i horaris aquí.

Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan

La millor decisió en nits de festa és deixar el vehicle aparcat, relaxar-se i confiar en BusGarraf, el teu transport.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més