Parades de bus y quins llocs a visitar a Barcelona.

Spread the love

A BusGarraf comptem amb diverses rutes a la teva disposició. Una de les principals és Barcelona, una ciutat amb molts punts d’interès per a visitar. En aquest post volem explicar-te les principals parades que trobaràs a la Ciutat Comtal, així com algunes activitats que pots dur a terme.

Què visitar amb el bus Barcelona Vilanova

El bus Barcelona Vilanova té diverses parades a l’Hospitalet de Llobregat i a la capital.

La primera parada és en Gran Via 2, on podràs gaudir del Centre Comercial que li dona nom per a anar de botigues o passar una agradable tarda d’oci; també pots acostar-te al centre d’Ikea per la seva proximitat a tan sols 5 minuts de la parada.

Les següents parades són Ciutat Judicial i La Campana. En aquestes parades podràs baixar si necessites realitzar algun dels tràmits presencials en la Direcció General de Trànsit. Un dels principals és el canvi de nom de qualsevol tipus de vehicle.

Més endavant també pots parar en Plaça España, un dels principals punts d’interès, allí pots utilitzar aquesta localització per a connectar amb l’estació de Sants si necessites agafar el tren. També pots visitar l’Avinguda Maria Cristina, o bé pujar al castell de Montjuïc, gaudint les impressionants fonts mundialment conegudes.

El recorregut del bus Barcelona Sitges i Vilanova finalitza en Gran Via 588 i la Diagonal. Et deixa en el centre de la ciutat on pots optar per recórrer el passeig de Gràcia amb la gran varietat de botigues que pots trobar, així com els edificis emblemàtics entre ells La Pedrera. Fins i tot, si ho desitges pots acudir a la Sagrada Família mentre gaudeixes d’un agradable passeig per la Gran Via. Des de Busgarraf comptem amb una gran varietat d’opcions a la teva disposició.

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més