Propera parada: Mercat medieval de Calafell

Spread the love

Alguna vegada has somiat amb viatjar enrere en el temps, explorar carrers antics i gaudir de la cultura medieval? Si és així, ets amant de les aventures i les experiències úniques.

Tenim una excel·lent notícia per a tu: la propera parada de BusGarraf és el Mercat medieval de Calafell, un esdeveniment que no voldràs perdre’t i que es durà a terme fins al 3 de setembre.

Què trobaràs al Mercat Medieval?

Prepara’t per a un viatge sensorial. Sentiràs l’esperit de l’Edat mitjana, artesans als seus tallers, joglars als carrers, aromes de menjars antics i, per descomptat, una sèrie d’activitats per a nens i adults, que fan d’aquest mercat un pla ideal per a tota la família.

Com arribar al Mercat Medieval de Calafell?

Consulta els horaris i rutes a la nostra web BusGarraf i prepara el teu dia. Garantim puntualitat i un servei de qualitat.

Consells per gaudir al màxim

  1. Vesteix d’Època: Si tens roba que imiti l’estil medieval, fes-la servir! Afegirà màgia a la teva experiència.
  2. Planifica el teu dia: Revisa el programa de l’esdeveniment per no perdre’t cap activitat interessant.
  3. Porta efectiu: Molts dels venedors només accepten pagaments en efectiu.
  4. Mantén-te hidratat: Setembre pot ser càlid, així que porta una ampolla d’aigua.

Recorda, la propera parada és el Mercat medieval de Calafell, i BusGarraf és la teva millor opció, prepara’t per a una experiència inoblidable.

busgarraf

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més