Propera parada: Mercat medieval de Calafell

Spread the love

Alguna vegada has somiat amb viatjar enrere en el temps, explorar carrers antics i gaudir de la cultura medieval? Si és així, ets amant de les aventures i les experiències úniques.

Tenim una excel·lent notícia per a tu: la propera parada de BusGarraf és el Mercat medieval de Calafell, un esdeveniment que no voldràs perdre’t i que es durà a terme fins al 3 de setembre.

Què trobaràs al Mercat Medieval?

Prepara’t per a un viatge sensorial. Sentiràs l’esperit de l’Edat mitjana, artesans als seus tallers, joglars als carrers, aromes de menjars antics i, per descomptat, una sèrie d’activitats per a nens i adults, que fan d’aquest mercat un pla ideal per a tota la família.

Com arribar al Mercat Medieval de Calafell?

Consulta els horaris i rutes a la nostra web BusGarraf i prepara el teu dia. Garantim puntualitat i un servei de qualitat.

Consells per gaudir al màxim

  1. Vesteix d’Època: Si tens roba que imiti l’estil medieval, fes-la servir! Afegirà màgia a la teva experiència.
  2. Planifica el teu dia: Revisa el programa de l’esdeveniment per no perdre’t cap activitat interessant.
  3. Porta efectiu: Molts dels venedors només accepten pagaments en efectiu.
  4. Mantén-te hidratat: Setembre pot ser càlid, així que porta una ampolla d’aigua.

Recorda, la propera parada és el Mercat medieval de Calafell, i BusGarraf és la teva millor opció, prepara’t per a una experiència inoblidable.

busgarraf

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més