Recorregut de la línia BusGarraf cap a Tarragona.

Spread the love

Els cinquanta quilòmetres que separen a Tarragona de Vilanova i la Geltrú es poden cobrir sense contratemps i gaudint del passeig amb BusGarraf. En tot just una hora i quinze minuts de viatge, els autobusos més moderns i equipats de la regió et portaran a la teva destinació de la manera més ràpida, segura i confortable.

Si ets un dels tants usuaris que requereixen d’aquest servei diàriament, et mostrem els nostres horaris i tot el que has de saber d’aquesta línia aquí.

Bus Vilanova Tarragona

De dilluns a divendres (sempre parlant de dies laborables), pots aprofitar l’àmplia varietat de freqüències disponibles per a agafar el bus Vilanova Tarragona.

El recorregut

Al matí, el primer autobús surt a les 06:15h des de la Plaça Eduard Maristany de Vilanova i la Geltrú. Després, dins d’aquesta localitat, fa quatre parades en uns pocs minuts: es para als carrers Pari Garí, Aigua amb Bruc, Zamenhof i amb última parada a Ibersol.

Cubelles

L’autobús a Tarragona fa dues parades estratègiques, al centre de Cubelles a les 06:30h, i a Tèrmica dos minuts més tard.

Cunit

Després s’endinsa al centre de Cunit i recull passatgers a la parada anomenada Benzinera (6:37h) i l’última parada en aquesta població a La Ponderosa (6:38h).

Segur de Calafell i Calafell

Al centre de Destral de Calafell arriba cap a les 06:40h, per a després dirigir-se cap a l’estació de Calafell (06:48h).

Tarragona

Ja a Tarragona, l’autobús fa parada a la zona universitària (07:25h), passa per l’Hospital Joan XXIII (07:26h) i acaba el recorregut a l’estació d’autobusos d’aquesta localitat (07:30h).

Conclusió sobre el recorregut

Com pots observar, la cobertura de la línia Vilanova Tarragona et permetrà arribar al teu destí amb la tranquil·litat de saber que tens serveis disponibles entre les 06:15h i les 20:30h..

bus vilanova tarragona

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més