Recorregut de la línia BusGarraf cap a Tarragona.

Spread the love

Els cinquanta quilòmetres que separen a Tarragona de Vilanova i la Geltrú es poden cobrir sense contratemps i gaudint del passeig amb BusGarraf. En tot just una hora i quinze minuts de viatge, els autobusos més moderns i equipats de la regió et portaran a la teva destinació de la manera més ràpida, segura i confortable.

Si ets un dels tants usuaris que requereixen d’aquest servei diàriament, et mostrem els nostres horaris i tot el que has de saber d’aquesta línia aquí.

Bus Vilanova Tarragona

De dilluns a divendres (sempre parlant de dies laborables), pots aprofitar l’àmplia varietat de freqüències disponibles per a agafar el bus Vilanova Tarragona.

El recorregut

Al matí, el primer autobús surt a les 06:15h des de la Plaça Eduard Maristany de Vilanova i la Geltrú. Després, dins d’aquesta localitat, fa quatre parades en uns pocs minuts: es para als carrers Pari Garí, Aigua amb Bruc, Zamenhof i amb última parada a Ibersol.

Cubelles

L’autobús a Tarragona fa dues parades estratègiques, al centre de Cubelles a les 06:30h, i a Tèrmica dos minuts més tard.

Cunit

Després s’endinsa al centre de Cunit i recull passatgers a la parada anomenada Benzinera (6:37h) i l’última parada en aquesta població a La Ponderosa (6:38h).

Segur de Calafell i Calafell

Al centre de Destral de Calafell arriba cap a les 06:40h, per a després dirigir-se cap a l’estació de Calafell (06:48h).

Tarragona

Ja a Tarragona, l’autobús fa parada a la zona universitària (07:25h), passa per l’Hospital Joan XXIII (07:26h) i acaba el recorregut a l’estació d’autobusos d’aquesta localitat (07:30h).

Conclusió sobre el recorregut

Com pots observar, la cobertura de la línia Vilanova Tarragona et permetrà arribar al teu destí amb la tranquil·litat de saber que tens serveis disponibles entre les 06:15h i les 20:30h..

bus vilanova tarragona

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més