Sant Pere de Ribes celebra la seva Festa Major de Sant Pau

Spread the love

Sant Pere de Ribes comença l’any, amb bon peu, celebrant la seva Festa Major de Sant Pau, una festivitat que acull tot tipus d’esdeveniments culturals i tradicionals, entre els quals destaquen, especialment, l’anada a Sant Pau i la baixada de l’ermita. Pots arribar a Sant Pere de Ribes, fàcilment, des de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat, amb les línies regulars de BusGarraf.  

Una festa d’allò més popular

El dia gran de la festa, el 25 de gener, es concentren els actes més importants de la celebració, com són la cercavila matinal, i l’anada i tornada de l’ermita. Malgrat que la vigília, el 24 de gener, també s’organitzen altres esdeveniments, com la traca d’inici de festa, els balls populars i la cercavila d’elements de la cultura popular.  

La resta dels dies, s’organitzen correfocs, el pregó de Festa Major, activitats esportives i lúdiques, concerts i vermuts musicals, i moltes més propostes per al públic infantil, adult i familiar.

Viu la festa de Sant Pere de Ribes, amb BusGarraf

Recorda que tens a la teva disposició els horaris de les nostres línies regulars, que pots consultar a la pàgina web de BusGarraf. Amb la línia de Sant Pere de Ribes – Barcelona, podràs arribar des de localitats com El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. A més, BusGarraf t’ofereix el seu autobús nocturn, per gaudir de totes les activitats que s’allarguin fins a la nit.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més