Si t’agrada la música Jazz et portem al Festival Vijazz Vilafranca del Penedès

Spread the love

Si t’agrada la música Jazz, et tenim una proposta increïble, El Festival Vijazz Vilafranca!, del 7 al 9 de juliol en la Rambla Nostra Senyora a Vilafranca del Penedès.

El Festival Vijazz Vilafranca

El Vijazz Vilafranca és una combinació perfecta de música jazz i vins de la regió del Penedès. Imagina gaudir dels millors concerts de jazz amb una copa de vi a la mà. I tot això, sense preocupar-te per com arribar o tornar a casa gràcies a les diferents línies i horaris de BusGarraf.

Viatja amb BusGarraf

BusGarraf és més que una empresa de transport públic. És el teu aliat per a arribar als millors esdeveniments que la regió té per a oferir aquest estiu i en tot l’any. Disposem d’una varietat d’autobusos equipats amb totes les comoditats necessàries perquè el teu viatge sigui plaent i segur.

El bus nocturn Barcelona

Tornes tard del festival? No hi ha problema. BusGarraf també té a la teva disposició la línia bus nocturn Barcelona. Així, podràs gaudir del Festival Vijazz Vilafranca sense preocupar-te pel retorn a casa.

Viu l’experiència

No deixis que la logística t’impedeixi gaudir d’esdeveniments com el Vijazz Vilafranca 2023. Si t’agrada la música Jazz, la bona companyia i els viatges sense complicacions, desplaça’t amb nosaltres i viu l’experiència del festival.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més