Si has de renovar el teu permís de conduir, BusGarraf et porta a La Campana

Spread the love

Conduir és una responsabilitat i mantenir el teu carnet actualitzat és essencial. Però, què passa si necessites anar a La Campana per renovar-lo i no comptes amb un mitjà de transport? BusGarraf té la solució per a tu.

Viatja en la línia e16

La nostra línia e16 et proporciona un viatge directe a la teva destinació. Amb parades a Les Roquetes i Sitges, és una opció fiable i còmoda per a totes aquelles persones que busquen una manera d’arribar a La Campana, sense haver de conduir.

Opcions des de Sant Pere de Ribes i Sitges

Si et trobes a Sant Pere de Ribes i et preguntes com arribar, el bus de Sant Pere de Ribes – Sitges és la teva resposta. Aquesta línia de BusGarraf t’assegura un recorregut sense estrès i a temps per a les teves cites a La Campana.

Des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú

I si ets a la Ciutat Comtal i necessites viatjar de retorn a Vilanova i la Geltrú, el bus de Barcelona – Vilanova és la solució perfecta. No només et portarà a Vilanova i la Geltrú, sinó que també t’ofereix l’oportunitat de gaudir d’un recorregut tranquil i eficient, amb diferents parades. Viatja amb confiança i comoditat!

bus barcelona vilanova

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més