Si vius al Garraf i treballes a Barcelona Busgarraf és ideal

Spread the love

A BusGarraf volem millorar el teu dia a dia i que no hagis de perdre més temps del necessari per a anar a treballar. Per això et suggerim que consultis totes les freqüències de pas que hi ha en les principals línies de transport amb autobús des del Garraf fins a Barcelona.

  • Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú Barcelona, Sitges – Barcelona.
  • Aeroport de Barcelona – Sitges – Els Roquetes – Vilanova i la Geltrú.

A continuació t’informarem d’alguns horaris perquè puguis organitzar-te millor.

Bus e15.1 i e15.2 des de Vilanova fins a Barcelona

Anar al treball mai va ser tan senzill. L’opció de l’autobús és molt més respectuosa amb el medi ambient i a més, una forma més econòmica de viatjar. Tot són avantatges!

Treballes o estudies en la zona de Barcelona Diagonal?

E15.2 és la teva millor opció. Aquest horari està ideat perquè arribis al teu lloc de destinació sense preocupacions. Disposem diferents horaris al llarg del dia sent el primer autobús de Vilanova cap a Diagonal a les 06.40h, realitzant parades al llarg de tota l’Avinguda Diagonal i finalitzant el seu recorregut en la Plaça Francesc Macià. Et convidem que utilitzis el nostre cercador i així puguis planificar el teu dia a dia.

Bus e16 des de Sitges fins a Barcelona

Si vius a Sitges i treballes a Barcelona, o estàs de vacances i vols fer turisme, pots triar la línia e16, que et trasllada del centre de Sitges fins al cor de la Ciutat Comtal de dilluns a divendres, comptant amb una alta freqüència de pas entre les 05.40h i 20.10h, horaris perfectes per a qualsevol tipus de jornada. Si vols tornar des de Barcelona, l’ampli horari de sortides és de 06.30h fins a les 21.00h. Consulta els nostres horaris.

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més