Sortides des de Vilanova a altres poblacions

Spread the love

BusGarraf és un transport públic que porta dedicant-se al trasllat de persones a Catalunya des de 1921. Trobaràs la seu de l’empresa a Vilanova, des d’on podràs agafar el teu autobús cap a altres poblacions.

El bus E16 (Sitges Barcelona)

L’autobús E16 de BusGarraf cobreix la ruta de Sitges a la capital de Catalunya. També passa per altres poblacions com l’Hospitalet de Llobregat.

Quan visites Catalunya, segur que vols veure la vibrant Sitges i la capital Barcelona. Si estàs una mica perdut i no saps a quin bus pujar, recorda el Bus E16. A més, acaba en la Gran Via 588, a 5 minuts de la Plaça Catalunya, punt neuràlgic de Barcelona.


Has de matinar perquè vius a Sitges i treballes a Barcelona?

Si has de matinar per a desplaçar-se fins a Barcelona, el bus E16 (Sitges Barcelona) està disponible des de les 5.40 del matí, amb una freqüència de pas de cada 15 minuts en hores d’alta afluència, i cada 30 minuts la resta del dia, de dilluns a divendres laborables.

Visita Sitges: Una ciutat situada en la costa del Mediterrani amb un 35% de població estrangera d’altres països d’Europa. És com una “petita Eivissa”.

Visita Barcelona: La ciutat més cosmopolita de Catalunya, coneguda pel seu art, patrimoni arquitectònic, diversitat cultural i un ambient turístic i juvenil. Amb BusGarraf, viatjaràs en un autobús modern de seients blaus amb climatitzador, llums individuals, equips de vídeo i àudio i seients inclinables. Gaudeix del viatge amb un bus de Sant Pere de Ribes a Sitges cobreix la ruta Sitges-Barcelona amb la nostra empresa, operativa des del segle XX.

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més