Sortides des de Vilanova a altres poblacions

Spread the love

BusGarraf és un transport públic que porta dedicant-se al trasllat de persones a Catalunya des de 1921. Trobaràs la seu de l’empresa a Vilanova, des d’on podràs agafar el teu autobús cap a altres poblacions.

El bus E16 (Sitges Barcelona)

L’autobús E16 de BusGarraf cobreix la ruta de Sitges a la capital de Catalunya. També passa per altres poblacions com l’Hospitalet de Llobregat.

Quan visites Catalunya, segur que vols veure la vibrant Sitges i la capital Barcelona. Si estàs una mica perdut i no saps a quin bus pujar, recorda el Bus E16. A més, acaba en la Gran Via 588, a 5 minuts de la Plaça Catalunya, punt neuràlgic de Barcelona.


Has de matinar perquè vius a Sitges i treballes a Barcelona?

Si has de matinar per a desplaçar-se fins a Barcelona, el bus E16 (Sitges Barcelona) està disponible des de les 5.40 del matí, amb una freqüència de pas de cada 15 minuts en hores d’alta afluència, i cada 30 minuts la resta del dia, de dilluns a divendres laborables.

Visita Sitges: Una ciutat situada en la costa del Mediterrani amb un 35% de població estrangera d’altres països d’Europa. És com una “petita Eivissa”.

Visita Barcelona: La ciutat més cosmopolita de Catalunya, coneguda pel seu art, patrimoni arquitectònic, diversitat cultural i un ambient turístic i juvenil. Amb BusGarraf, viatjaràs en un autobús modern de seients blaus amb climatitzador, llums individuals, equips de vídeo i àudio i seients inclinables. Gaudeix del viatge amb un bus de Sant Pere de Ribes a Sitges cobreix la ruta Sitges-Barcelona amb la nostra empresa, operativa des del segle XX.

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més