Trasllats a l’aeroport de Barcelona amb BusGarraf

Spread the love

Relaxa’t i pren-te amb calma el teu viatge cap a a l’Aeroport El Prat de Llobregat amb l’excel·lent servei de BusGarraf. Aprofita l’àmplia varietat d’horaris i les diverses parades entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú per a arribar amb temps d’antelació i agafar el teu vol sense preocupacions. Viatjar ràpid, còmode i segur és possible.

Aeroport Barcelona Sitges

La línia e.16 és una de les alternatives més recomanades per a arribar a l’aeroport, tant si et trobes en el centre de Barcelona com si necessites arribar des de Sitges. A més, pots descarregar els nostres horaris en la web.

Bus aeropuerto Barcelona

Una altra opció que t’oferim amb BusGarraf és agafar el bus que connecta les localitats de Vilanova i la Geltrú, Les Roquetes, Sitges i El Prat de Llobregat amb la Terminal 1 de l’Aeroport. El primer servei des de la Plaça Eduard Maristany a Vilanova i la Geltrú és a les 03:55h amb hora d’arribada a les 05:00h a la Terminal 1 i a les 05:10h a la Terminal 2. Descobreix els nostres horaris aquí.

Descarrega el full de ruta

BusGarraf et permet, a més, portar amb tu la fulla d’horaris i parades de les diferents línies. Simplement entra a la pàgina web de BusGarraf, dirigeix-te a l’apartat de línies i fes clic en el nom del servei que vulguis podràs descarregar l’itinerari amb els seus respectius horaris.

A què esperes? Descobreix la flota d’autobusos que té disponible BusGarraf.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més