Tutankamón, l’Experiència Immersiva, a Barcelona  

Spread the love

L’experiència immersiva de Tutankamón és un viatge a través de la història de l’Antic Egipte que no voldràs perdre’t. Aquest esdeveniment es duu a terme a Barcelona i ofereix als visitants l’oportunitat d’endinsar-se en la vida de Tutankamón, llegendari faraó egipci. L’exposició està disponible del 15 d’octubre de 2023 al 7 de febrer de 2024 i es troba al Centre d’Arts Digitals Ideal.  

Sent-te com un veritable arqueòleg

Descobreix la mà del Faraó Nen, la història d’una de les civilitzacions més enigmàtiques del món. Les sales de l’esdeveniment són totalment immersives i interactives, i, gràcies a la realitat virtual, viuràs una oportunitat única on et sentiràs un veritable arqueòleg.  

L’exposició és oberta de dimecres a dilluns (dimarts tancat); i el preu de l’entrada pot variar segons el dia de la setmana.

BusGarraf us ofereix la forma més còmoda d’arribar a l’Experiència de Tutankamón

Els nostres autobusos et portaran, còmodament, a Barcelona. Amb les línies e.14, e.15.1, e.15.2, e.16 i Vilanova Park – Vilanova i la Geltrú – Barcelona podràs arribar a la Ciutat Comtal des de diferents poblacions. Pots consultar a la pàgina web de BusGarraf la teva parada d’autobús més pròxima i l’horari que més s’adapti a tu. 

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més