8

Anem al Festival de Patchwork Sitges 2023

Spread the love

Entre el dijous 23 i el diumenge 26 de març es celebrarà una nova edició del Festival Internacional de Patchwork al Passeig de la Ribera, a la localitat costanera de Sitges, i BusGarraf serà el teu aliat perfecte: amb amplitud de freqüències i horaris, et resultarà molt fàcil arribar des de qualsevol punt de la regió fins a l’epicentre de les celebracions.

Aquest esdeveniment, considerat un dels més importants de tot el món en el sector de l’art tèxtil, convoca a milers de persones que arriben des de diferents punts del mapa per a viure quatre dies d’una experiència única. Si vols saber com és el recorregut amb autobús, llavors continua llegint aquest post.

Bus e16, la línia de referència

Per a arribar al festival a temps des de qualsevol punt de la regió, la millor alternativa és el Bus e16 que connecta el centre de la ciutat de Barcelona amb la localitat de Vilanova i la Geltrú, passant pels Roquetes, l’Hospitalet de Llobregat, l’Aeroport El Prat i la zona costanera de Sitges.

Bus Sitges: frequències i horaris

Com les exposicions estaran disponibles de dijous a dissabte entre les 10.00h i les 19.00h, i el diumenge de 10.00h a 14.00h, les freqüències de BusGarraf et vindran com a anell al dit.

BusGarraf des de Les Roquetes

De dilluns a divendres, el primer autobús parteix des de l’avinguda Catalunya a les 5.25h del matí i l’últim surt a les 21.45h. Els diumenges i festius, el primer servei és a les 7.25h (des de la Plaça Eduard Maristany, de Vilanova) i l’últim, a les 21.25h.

BusGarraf des de Barcelona

En el sentit contrari, el primer autobús surt des de la Gran Via a les 6.30h i l’últim ho fa a les 23.20h. Diumenges i festius, el primer surt a les 9.20h i l’últim, a les 23.20h.

Bus Sitges

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més