Anem al Festival de Patchwork Sitges 2023

Spread the love

Entre el dijous 23 i el diumenge 26 de març es celebrarà una nova edició del Festival Internacional de Patchwork al Passeig de la Ribera, a la localitat costanera de Sitges, i BusGarraf serà el teu aliat perfecte: amb amplitud de freqüències i horaris, et resultarà molt fàcil arribar des de qualsevol punt de la regió fins a l’epicentre de les celebracions.

Aquest esdeveniment, considerat un dels més importants de tot el món en el sector de l’art tèxtil, convoca a milers de persones que arriben des de diferents punts del mapa per a viure quatre dies d’una experiència única. Si vols saber com és el recorregut amb autobús, llavors continua llegint aquest post.

Bus e16, la línia de referència

Per a arribar al festival a temps des de qualsevol punt de la regió, la millor alternativa és el Bus e16 que connecta el centre de la ciutat de Barcelona amb la localitat de Vilanova i la Geltrú, passant pels Roquetes, l’Hospitalet de Llobregat, l’Aeroport El Prat i la zona costanera de Sitges.

Bus Sitges: frequències i horaris

Com les exposicions estaran disponibles de dijous a dissabte entre les 10.00h i les 19.00h, i el diumenge de 10.00h a 14.00h, les freqüències de BusGarraf et vindran com a anell al dit.

BusGarraf des de Les Roquetes

De dilluns a divendres, el primer autobús parteix des de l’avinguda Catalunya a les 5.25h del matí i l’últim surt a les 21.45h. Els diumenges i festius, el primer servei és a les 7.25h (des de la Plaça Eduard Maristany, de Vilanova) i l’últim, a les 21.25h.

BusGarraf des de Barcelona

En el sentit contrari, el primer autobús surt des de la Gran Via a les 6.30h i l’últim ho fa a les 23.20h. Diumenges i festius, el primer surt a les 9.20h i l’últim, a les 23.20h.

Bus Sitges

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més