Vine a gaudir de la Fira d’Abril, a Barcelona

Spread the love

La Fira d’Abril de Barcelona és un esdeveniment que celebra la cultura andalusa en terres catalanes. Encara que és originària de Sevilla, aquesta fira se celebra també a Barcelona, atraient a milers de persones cada any. Els visitants poden gaudir d’espectacles de flamenc, sevillanes i altres expressions artístiques.

No et perdis la Fira d’Abril de Catalunya!

La Fira d’Abril de Barcelona se celebrarà del 26 d’abril al 5 de maig i, a més dels espectacles, oferirà una àmplia varietat d’atraccions de fira, assegurant la diversió per a tota la família. Des de jocs i activitats interactives fins a espectacles especialment dissenyats per als més petits.

Els vestits tradicionals es llueixen amb orgull, amb dones vestint vestits de Flamenca o Sevillana i homes amb “trajes de corto“. Aquest esdeveniment és una oportunitat per a submergir-se en la rica cultura andalusa, assaborir la seva gastronomia i ballar al ritme del flamenc.

BusGarraf et porta

BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars perquè puguis desplaçar-te fins a la capital catalana, des de localitats com Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Sitges.

Pots consultar les línies Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona o Sitges – Barcelona; així com l’autobús nocturn Barcelona – Sitges – Sant Pere de Ribes – Vilanova i la Geltrú – Vilafranca del Penedès, per a tornar de nit, de manera fàcil i còmoda.

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més