Vine a la festa major del Vendrell amb BusGarraf

Spread the love

Et convidem a unir-te a nosaltres aquest estiu per a la Festa Major del Vendrell. És una celebració que no et voldràs perdre. I la millor manera d’arribar és amb BusGarraf.

Del 25 al 28 de juliol 2023

Aquestes dates han d’estar marcades al teu calendari. Del 25 al 28 de juliol, la Festa Major del Vendrell s’apodera de la ciutat, i la transforma en un gresol de colors, música i tradició. Amb BusGarraf, podràs gaudir de concerts de música, sense haver de preocupar-te pel transport.

Línia Calafell- Sant Vicent de Calders – Vendrell – Valls

Sabem que el viatge és tan important com la destinació. Per això, et mostrem una altra manera de viatjar entre aquestes poblacions, i si a més ets a alguna d’aquestes poblacions, puguis venir amb nosaltres a la Festa major del Vendrell. En BusGarraf, ens esforcem per oferir un servei de qualitat, per viatjar d’una forma sostenible i còmoda.

Descàrrega aquí el nostre recorregut i horaris.

La Festa Major del Vendrell amb BusGarraf: la millor combinació

La Festa Major del Vendrell és una de les celebracions més emblemàtiques de la regió i BusGarraf és la teva millor opció de transport. Celebrem junts!

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més