Vine a la festa major del Vendrell amb BusGarraf

Spread the love

Et convidem a unir-te a nosaltres aquest estiu per a la Festa Major del Vendrell. És una celebració que no et voldràs perdre. I la millor manera d’arribar és amb BusGarraf.

Del 25 al 28 de juliol 2023

Aquestes dates han d’estar marcades al teu calendari. Del 25 al 28 de juliol, la Festa Major del Vendrell s’apodera de la ciutat, i la transforma en un gresol de colors, música i tradició. Amb BusGarraf, podràs gaudir de concerts de música, sense haver de preocupar-te pel transport.

Línia Calafell- Sant Vicent de Calders – Vendrell – Valls

Sabem que el viatge és tan important com la destinació. Per això, et mostrem una altra manera de viatjar entre aquestes poblacions, i si a més ets a alguna d’aquestes poblacions, puguis venir amb nosaltres a la Festa major del Vendrell. En BusGarraf, ens esforcem per oferir un servei de qualitat, per viatjar d’una forma sostenible i còmoda.

Descàrrega aquí el nostre recorregut i horaris.

La Festa Major del Vendrell amb BusGarraf: la millor combinació

La Festa Major del Vendrell és una de les celebracions més emblemàtiques de la regió i BusGarraf és la teva millor opció de transport. Celebrem junts!

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més