Visita el Palacio Real de Pedralbes en Barcelona.

Spread the love

Benvingut al nostre blog! Si estàs buscant un lloc interessant per a visitar a Barcelona, et recomanem visitar el Palau Real de Pedralbes. És un lloc ple d’història i bellesa que definitivament val la pena descobrir.

Si estàs a Barcelona i vols arribar a Vilanova i la Geltrú, pots agafar el bus Barcelona Vilanova, específicament la línia e.15.2 que et portarà directament al teu destí.

D’altra banda, si vols arribar al Palau Real de Pedralbes a Barcelona, també pots triar BusGarraf amb la línia de bus e15.2 des de Barcelona, el qual et deixarà a pocs minuts d’arribar al Palau.

Aquest palau va ser declarat oficialment Palacio Real l’any 1924. Ara és un museu que està obert al públic i el pots visitar sense problemes.

A més dels seus passadissos i interiors del palau, pots gaudir dels preciosos jardins que l’envolten. Aquests espais verds són el lloc perfecte per a fer una passejada i relaxar-te mentre gaudeixes del paisatge.

Si tens temps, també et recomanem que visitis el Museu de Ceràmica de Barcelona, situat en el mateix recinte que el Palau Real de Pedralbes. El museu compta amb una impressionant col·lecció de ceràmica catalana, que data des del segle XIII fins a l’actualitat.

En qualsevol cas, l’autobús és una excel·lent opció per a moure’t entre aquestes localitats i gaudir dels increïbles llocs que tenen per a oferir. No dubtis a triar BusGarraf per a la teva pròxima aventura!

bus e15.2

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més