Visita el Palacio Real de Pedralbes en Barcelona.

Spread the love

Benvingut al nostre blog! Si estàs buscant un lloc interessant per a visitar a Barcelona, et recomanem visitar el Palau Real de Pedralbes. És un lloc ple d’història i bellesa que definitivament val la pena descobrir.

Si estàs a Barcelona i vols arribar a Vilanova i la Geltrú, pots agafar el bus Barcelona Vilanova, específicament la línia e.15.2 que et portarà directament al teu destí.

D’altra banda, si vols arribar al Palau Real de Pedralbes a Barcelona, també pots triar BusGarraf amb la línia de bus e15.2 des de Barcelona, el qual et deixarà a pocs minuts d’arribar al Palau.

Aquest palau va ser declarat oficialment Palacio Real l’any 1924. Ara és un museu que està obert al públic i el pots visitar sense problemes.

A més dels seus passadissos i interiors del palau, pots gaudir dels preciosos jardins que l’envolten. Aquests espais verds són el lloc perfecte per a fer una passejada i relaxar-te mentre gaudeixes del paisatge.

Si tens temps, també et recomanem que visitis el Museu de Ceràmica de Barcelona, situat en el mateix recinte que el Palau Real de Pedralbes. El museu compta amb una impressionant col·lecció de ceràmica catalana, que data des del segle XIII fins a l’actualitat.

En qualsevol cas, l’autobús és una excel·lent opció per a moure’t entre aquestes localitats i gaudir dels increïbles llocs que tenen per a oferir. No dubtis a triar BusGarraf per a la teva pròxima aventura!

bus e15.2

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més