Coneix els llocs de Cubelles

Spread the love

Cubelles és un municipi situat en la zona sud de la comarca del Garraf, a la província de Barcelona. Obert al mar Mediterrani, ens ofereix entorns molt diversos, com el mar i la muntanya.

Amb BusGarraf, tens a la teva disposició diferents opcions per arribar a aquesta localitat, com, per exemple, la línia de Vilanova i la Geltrú – Tarragona.

Què no et pots perdre?

Si t’agrada passejar, Cubelles compta amb platges sorprenents a la seva costa: Platja Llarga, Platja del Bri de Sant Pere, Platja de les Salines i Platja de les Gavines. No obstant això, també compta amb zones de muntanya on pots aprofitar per fer alguna ruta, com, per exemple, la Ruta 4 per Cubelles, una ruta circular d’11 kilòmetres, a través d’un bosc verd.

D’altra banda, si prefereixes visitar els llocs més atractius, no et pots perdre la desembocadura del riu Foix i la seva natura. A més, pots gaudir d’una construcció emblemàtica, el Castell dels Marquesos d’Alfarràs, un edifici històric, construït al segle XI.

BusGarraf et porta a descobrir Cubelles

BusGarraf t’ofereix una varietat d’horaris per arribar fins a Cubelles. Tens a la teva disposició la línia Vilanova i la Geltrú – Tarragona i Vilanova i la Geltrú – El Vendrell. Troba més horaris i parades a la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més