Coneix els llocs de Cubelles

Spread the love

Cubelles és un municipi situat en la zona sud de la comarca del Garraf, a la província de Barcelona. Obert al mar Mediterrani, ens ofereix entorns molt diversos, com el mar i la muntanya.

Amb BusGarraf, tens a la teva disposició diferents opcions per arribar a aquesta localitat, com, per exemple, la línia de Vilanova i la Geltrú – Tarragona.

Què no et pots perdre?

Si t’agrada passejar, Cubelles compta amb platges sorprenents a la seva costa: Platja Llarga, Platja del Bri de Sant Pere, Platja de les Salines i Platja de les Gavines. No obstant això, també compta amb zones de muntanya on pots aprofitar per fer alguna ruta, com, per exemple, la Ruta 4 per Cubelles, una ruta circular d’11 kilòmetres, a través d’un bosc verd.

D’altra banda, si prefereixes visitar els llocs més atractius, no et pots perdre la desembocadura del riu Foix i la seva natura. A més, pots gaudir d’una construcció emblemàtica, el Castell dels Marquesos d’Alfarràs, un edifici històric, construït al segle XI.

BusGarraf et porta a descobrir Cubelles

BusGarraf t’ofereix una varietat d’horaris per arribar fins a Cubelles. Tens a la teva disposició la línia Vilanova i la Geltrú – Tarragona i Vilanova i la Geltrú – El Vendrell. Troba més horaris i parades a la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més