Gaudeix del teatre de titelles a Valls, amb la 19a edició del Festival Guant

Spread the love

La localitat de Valls acull, des d’ahir dilluns, 13 de novembre, fins al 8 de desembre de 2023, la 19a edició del Festival de teatre de titelles Guant, un esdeveniment dedicat a les famílies, i, especialment, als més petits de la casa, així com, també, a aquells amants d’aquesta tipologia de representacions teatrals.

Una programació per a tots els públics

La programació d’aquest 2023 inclou obres de teatre, exposicions i tallers, que tindran lloc, la majoria, al Teatre Principal, a més del Cafè del Teatre Principal, la plaça del Museu Casteller i diferents carrers i places de Valls. 

Aquest festival es va iniciar l’any 2005 i s’ha realitzat, de manera ininterrompuda, fins a aquesta edició. Recordeu que podeu comprar les entrades per a les diferents activitats aquí

Vols arribar al Festival Guant 2023?

L’autobús és una bona opció per arribar al Festival Guant 2023, BusGarraf us ho posa molt fàcil. Amb la línia de Valls – El Vendrell – Calafell, et pots desplaçar entre aquestes tres localitats, amb una ruta amb sortides freqüents i un servei de total confiança. 

Si vols acostar els més petits de la teva família al món de les titelles, aquesta és una magnífica oportunitat per fer-ho. No t’ho perdis!

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més