Com arribar amb autobús al mercat ambulant setmanal de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Un dels passejos preferits per turistes, visitants ocasionals i veïns de la regió és endinsar-se en el mercat ambulant setmanal de Vilanova i la Geltrú, tots els dissabtes al Parc de Baix-a-mar des de les vuit del matí fins a la una de la tarda aproximadament.

Per a arribar al cor de la ciutat d’una manera ràpida, segura i confortable, l’opció més adequada és el servei que ofereix la nostra flota de BusGarraf, amb una àmplia disponibilitat horària.

De Barcelona a Vilanova, la teva millor opció

Si necessites unir en bus Barcelona, Sitges i Vilanova, BusGarraf ho té tot per a tu.

Els autobusos són còmodes i compleixen amb totes les mesures de seguretat perquè el teu viatge sigui tan agradable com plaent.

Amb àmplia experiència en el sector, l’empresa ofereix una solució de mobilitat eficaç i sempre pensada en la total satisfacció dels usuaris. Sense cap dubte, viatjar mai va ser tan senzill.

busgarraf

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més