8

Com arribar amb autobús al mercat ambulant setmanal de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Un dels passejos preferits per turistes, visitants ocasionals i veïns de la regió és endinsar-se en el mercat ambulant setmanal de Vilanova i la Geltrú, tots els dissabtes al Parc de Baix-a-mar des de les vuit del matí fins a la una de la tarda aproximadament.

Per a arribar al cor de la ciutat d’una manera ràpida, segura i confortable, l’opció més adequada és el servei que ofereix la nostra flota de BusGarraf, amb una àmplia disponibilitat horària.

De Barcelona a Vilanova, la teva millor opció

Si necessites unir en bus Barcelona, Sitges i Vilanova, BusGarraf ho té tot per a tu.

Els autobusos són còmodes i compleixen amb totes les mesures de seguretat perquè el teu viatge sigui tan agradable com plaent.

Amb àmplia experiència en el sector, l’empresa ofereix una solució de mobilitat eficaç i sempre pensada en la total satisfacció dels usuaris. Sense cap dubte, viatjar mai va ser tan senzill.

busgarraf

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més